Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat edut Custom Kaapit
- Oct 27, 2017 -

Mitkä ovat erikoiskaappeiden edut?

1., substraatin valinta

Perinteinen käsityönä tehty huonekalujen materiaalin valinta puuprofiilille, koristepaneeleille, markkinapuun ydinlevylle, koristepaneeleille ja muille tuotteille on monilla tasoilla alhaisempi, ympäristönsuojelu, anti-muodonmuutosstandardi on vaikeaa. Räätälöity kaappi on käyttää E0 luokan ympäristönsuojelun melamiinia aluksella, kun tehdas avataan, reuna, reikä, kootaan, kieltäytyä käyttämästä metanolia, joka sisältää liimaa ja maali, selkeät linjat, kosteutta kestävä, anti deformation, kulutuskestävyys, korkea ympäristö suojaus.

2. valmistusprosessi

Kuinka käsitellä vakio kaappi , reunalla on erittäin tärkeä, ei kireä eikä käsireuna siistinä ja tehdasvalmistusta tuotannossa suuresti ja parantaisi tarkkuus- ja prosessitason työtä tuotantosyklissä, mutta myös lyhentää huomattavasti aikaa, kaikki prosessit ovat johdonmukaisia ​​tehtaassa. Lyhyt aika voi suorittaa asennuksen. Edge, jolla varmistetaan kaupankäynnin sulkeminen, sileät linjat, erilaisilla tyylikkäillä ja tyylikkäillä laitteistoilla, yhdistettynä Home Furnishingin entistä inhimillisempaan ajatukseen, anna asuintilaa entistä harmonisemmaksi ja mukavammaksi.

3. hinta

Markkinoiden osalta materiaalien ja huonekalujen hinta on suurempi kuin suurien merkkien ja koko kaappien valmistajien hinta. Joku voi kysyä, miksi se on halvempaa kuin puusepäntyö? Koska tuotemerkkiä käytetään hankintaan ryhmäostot ja tehtaan massatuotantolinja, vähentää huomattavasti liiketoiminnan kustannuksia, ammattilainen koko kaappi etsii, eikä vain yksi suuri voitto, niin että mukautettuja kuin tehdä kustannustehokasta.

4. elämä

Pitkästä käyttöiästä, hyvästä muokkauksesta kuin viimeistelystä, monista materiaaleista tai muotoilusta loppuun saatettu, kauniin ulkonäön tavoite, kuten jotkut valmiit kirjahyllyt, vaatekaappi, käyttävät pitkään aikaan oven tai levyn muodonmuutoksen on räätälöity kokemus suunnittelijat harkitsevat huolellisesti inhimilliseen tekniikkaan ja mekaniikka! Kaappi on suhteellisen vahva.

5. tilaa

Mittatilaustyönä tehdyt kaapit on tehty paikan päällä. Käytä täysimääräisesti sivuston tasotilaa. Tekninen innovaatio, korkean 108 mm: n alustan kuin yhteismarkkinat, 40 mm: n vähennys, alustan korkeus on vain 60 mm: n alusta, "vähennys" onnistuminen ei vain lisää kaapin rungon säilytystilaa, parantaa tilan käyttöä ja leikkaa kun foorumi kunnioittavasti epäonnistui Qiao on hoikka, kaunis ja älykäs, kunnollinen ja antelias.

Suunnittelun suurimpana etuna on hyödyntää käytettävissä olevaa tilaa kokonaan ja tehdä suunnittelusta humanisoitumpi. Se voidaan suunnitella tilaajien, laatikostojen tai moniosastojen tarpeiden mukaan, ja sitä voidaan myös lisätä minkä tahansa koriin. Nämä edut tekevät sen eheydestä ja satunnaisuudesta suuremman. Rungon paksuus koko kaapin 8 mm: n ja 10 mm: n välillä, lisää korttipaikan paksuutta, varmistaen, että oven voi olla monenlaisia ​​tyylejä, voidaan upottaa Alumiiniseos, kuvioitu lasi, peili, valikoima tyylejä, satunnaisesti valittu.


Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

LIS : nro 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kiina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

Sähköposti: reboncabinets@chinarebon.com