Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat maalitalon edut ja haitat?
- Jun 29, 2017 -

Mitkä ovat maalinkaapin edut ja haitat ?

Nykyään jokainen perhe käyttää kaappeja. Kaapit ovat tärkeässä asemassa keittiössä, ja niissä on koristeellisia ja käytännöllisiä toimintoja, joten se on erittäin suosittu kuluttajien keskuudessa. Yhteiskunnan kehittymisen myötä kaapin tyypit ovat myös kasvussa, maalipöydät ovat yksi niistä. Mitkä ovat maalikaapin edut ja haitat ?

Maalipinnan pinta on kiillotettu, pinnan karheus on korkea, peilivaikutus on myös erittäin hyvä, tämä materiaali on valmistettu kaapista kirkkaalla värillä, ylellisyys, antaa ihmisille visuaalinen vaikutus valoa. Yleinen maaliholkki ei tarvitse sulkea reunaa, mikä säästää tarpeetonta kulutusta. Koska maalikerroksen pinnoite pinnoituksen jälkeen, päällysteen stabiilius, kestävyys, säänkestävyys, kulutuskestävyys, korroosionkestävyys ja kovuus ovat korkeat, se on valmistettu kotelosta kestävästä, pinnan lika on myös helppo puhdistaa, ei öljyvuotoja, eivät haalistu.

Yleisperheelle sopiva maalikaappi. Sen tärkeimmät ominaisuudet on juuri mainittu, eli korkea sileys, hyvä rakenne ja hyvä kosteudenkestävyys, anti-likaantumiskyky ja helppo puhdistaa. Samanaikaisesti kuitenkin on vielä joitain puutteita, toisin sanoen naarmut eivät ole kovin hyviä, siistinä, pitkään aikaan, eivät ehkä ole kovin kiiltäviä. Toiset ovat hyviä kaikilta osin, lähinnä katsellen joitakin omistajan tuotteista.

Maalien maalaamispaneelit maalaamolla ovat nyt suosittuja, maalioven katsotaan perinteisemmiksi ovipaneeleiksi ja nykyaikaisen käsittelyn jälkeen tulee erittäin kaunis. Suurin etu on suhteellisen kaunis, helppo puhdistaa, likaa kestävä, vedenpitävä suorituskyky on hyvä, helppo puhdistaa. Mutta samaan aikaan on puutteita, että korkeat tekniset vaatimukset, hinnat ovat korkeat, kun on vaurioita, on vaikea korjata, keittiön höyryt vaikuttavat paneelin väriin.

Lopuksi ystävien muistuttamiseksi maalikalusteiden ostamiseen on valittava samanaikaisesti tavalliset valmistajat, mutta myös kiinnitettävä huomiota maalikalusteiden muotoon ja kokoon, jotta maalikammioiden käyttöikä säilyy.

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on tytäryhtiö DE & E Holding Group Co, Ltd, joka sijaitsee Jingjiangin teollisuusalueella Xiaoshan District, Hangzhou City, Zhejiang Province, vain 10 minuutin päässä Hangzhou International Airport.

Se on laajamittainen nykyaikaistettu yritys, joka on erikoistunut tuottamaan eurooppalaisia keittiökalusteita , ja se tarjoaa erilaisia oviaineita, kuten lakkaa, MFC: tä, PVC: tä , massiivipuuta ja UV-ovia. ISO9001 ja ISO14001-sertifioitu yritys palkitaan myös "Kiinassa tunnetuilla brändeillä" ja "China Top Brandillä" vakaan ja luotettavan laadun sekä johtavan markkinaosuuden ansiosta. Kaikki tehtaamme koneet ovat Homag tai BIESSE brändi.

Rebon -kaapit ovat ylpeitä siitä, että ne tarjoavat laadukkaita ja laadukkaita puusepäntuotteita toimittajia kaikenkokoisille hankkeille, suurista pienemmistä kehityshankkeista. Tuotevalikoimaamme, palveluitamme ja teknistä tietämystämme ovat alan toiset, ja hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Rebon on toimittanut kaappeja monille asuinrakennuksille sekä monille muille hankkeille, jotka vaihtelevat 10: stä 200: een huoneistoon / taloon yli 100 maassa.

Tarjoamme erinomaista palvelua ja kilpailukykyistä hintaa, odotamme tulevan pitkäaikaiseksi yhteistyökumppanikseksi Kiinassa.

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

Sähköposti: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: n nro 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kiina