Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mitkä ovat melamiinista valmistetut ympäristön suojakaiteet?
- Jul 22, 2017 -

Mitkä ovat melamiinilevyistä valmistetut suojakaapit ?

Melamiinilevy on kevyt, hometta kestävä, tulenkestävä, lämmönkestävä, maanjäristyksen kestävä, helppo puhdistaa ja uusiutuva. Se noudattaa vakiintunutta politiikkaa säästää energiaa ja vähentää kulutusta ja suojella ekologiaa, joten ihmiset kaupassa myös sitä kutsutaan ekologiselle alukselle. Massiivipuisten huonekalujen lisäksi kaikenlaiset korkealaatuiset huonekalukalusteet ovat melamiinilaudan osallistumista. Melamiinilevyn lisääminen koko vaatekaappiin huippuluokan päällä voi tehokkaasti estää ympäristöongelman aiheuttaman saastumisen käyttämistä säilöntäformaldehydinä ja toisen melamiinilevyn aiheuttama ureaformaldehydihartsi voi korvata puulevyä, peilistä valmistettua alumiinilevyä, suurta kulutuskestävyyttä , Anti-staattinen, helpotus, metalliset päällysteet.

Melamiinilevy , jota kutsutaan nimellä "kolme syanogeeniä", on lastattu lastulevylle, kosteudeltaan kestävälle alustalle, keskitiheyksiselle kuitulevylle tai kovalle kuitulevylle ja koristelevy painetaan kuumapuristuksella. Tuotantoprosessissa useimmiten useiden paperikerrosten yhdistelmällä määrä riippuu käyttötarkoitusten määrästä.

MDF toimii paremmin kuin jälkimmäinen. MDF: n sisärakenne on tasainen, sidosvoima on suurempi kuin ajopää, muodonmuutos on pieni, pinnan sileys on hyvä ja kynsien tilan kapasiteetti on voimakas. Siksi keskikokoisesta levystä tehty melamiinilevy on kestävämpi ja voi olla paneelihuonekalujen ominaisuuksia kokoonpanoa vastaan. Lastulevyä on suhteellisen löysä ja pienempi kustannus.


Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

ADD: n nro 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kiina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

Sähköposti: reboncabinets@chinarebon.com