Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Miten säästää rahaa koko kaappiin?
- Feb 16, 2018 -

Integroitu ampiainen räätälöinti on osoitettava keittiönkaapin, sähkölaitteen, kaasulaitteiden, keittiökäyttöön tarkoitetun laitteen valmistamiseksi. Keittiökaapin koostumus koostuu neljästä. Soita koko kaappi.

Yksinkertainen kohta on vaalea ostaa epämääräinen palautus on ruoanlaittoon, kunnianhimo on keittiön keittiön kabinetti, ansaitsee mennä savukkeen koneeseen, keittiössä tarjotaan, voi kokata birdbath'n, jota kutsutaan integraaliksi ambry custom.

Tänään aion näyttää, kuinka säästää rahaa:

1. Toista mittaus ja sulje mittaus toistuvasti. Kokonaiskokoonpanon räätälöinti, tuotteen ymmärtämisestä asennuspaikkaan, vähintään yksi tai kolme kertaa, pieni koko pienentää ongelmia ja kustannuksia. Ensimmäinen alustava koko, nimittäin keittiötuloksen koko ennen sisustusta, ehdottaa omistajalle, koristeluyritykselle ja kauniille muotoiluhenkilöstölle kolme läsnä olevaa osapuolta ja jatkaa täydellistä vaihtoa ja viestintää.

2. Puskurin ohjaimen hyvät kustannukset lisääntyvät. Integraalinen amputoitu räätälöity tyynyjohde voidaan välttää, kun työntöpainatuskaapit, ääni, tietyssä määrin, voivat pidentää kestoikää, mutta tyynyjohdon hinta on ylimääräinen laskenta. Jos haluat säästää rahaa, sinun ei tarvitse asentaa pehmusteopasta, kunhan käytät lievää työntövoimaa.

3. Laminaattisuunnittelu on riittävän hyvä. Mitä enemmän kerroslevyä, että integraalinen ambry on räätälöity, hinta on korkeampi, kuluttaja voidaan räätälöidä kokonaan tarpeen mukaan, ei tarvitse pakottaa maksimoimaan aikavälin. Stylist on keittiössä integroitua keittiötä, jolla on korkea arkkialue, tallennustilaa kasvatetaan suuresti välittömästi, suuri määrä erilaisia sekalaisia tavaroita, jotka pysyvät keskenään, voivat myös toteuttaa keittiön sähköisen sulautetun näytön.

4. Kestävä laitteisto-tarvikkeet taulukko on avain. Vaikka haluamme vähentää budjetin integraalisen ambry, myös älä ajattele laitteisto-tarvikkeet ja mesa, pidempi käyttöikä, laadukkaita laitteita tarvikkeet ja mesa myös alentaa huoltotavan korvaamista. Esimerkiksi koko piano-kotelo on hyvälaatuista kvartsi- työtaskua, joka voi vastustaa keittiön hapon ja emäksisten aineiden pääsyä ja korkeaa lämpötilaa, ja se on kestävä ja helppokäyttöinen.

5. Vältä vähäisiä tuotteita. Jotkut lisävarusteet näyttävät tyylikkäiltä, mutta niitä käytetään harvoin, joten niitä voidaan välttää. Voidaan valita käytännöllinen vahva koukku, teleskooppikehys ja niin edelleen näillä on koristeellinen vaikutus ja käytännölliset liitokset.