Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Onnittelut Ribo Keittiökabinetille Full House mukauttaminen onnistuneesti allekirjoitettu Hebei Cangzhou Xianzhou County
- Dec 30, 2017 -

Koko talon räätälöinnin yhteydessä jälleenmyyjät haluavat siirtyä perinteisistä teollisuudenaloista koko asuntoon. Useiden tuotemerkkien jälkeen haluton aina erittäin tunnustettu li bo -tuotelinjan kattaa koko ja koko talon sekä saman kaupungin oikeudet ainoalle jälleenmyyjälle, jotta jälleenmyyjien vierasluettelo varmistettaisiin absoluuttinen arvo ja voittomarginaalit. liity li bo. Toivon, että minulla on 244 litteä myymälä xianxian läänissä. Hanke on parhaillaan valmisteilla ja sen odotetaan olevan avoinna maaliskuun loppupuolella 2018. Kilpailukykyinen korkealaatuinen ribebo ambry | täysi talo mukautettu kuva tallentaa on tulossa maailmaan.

Li bo on sitoutunut luomaan tyylikäs elämä, vaatii 100% alkuperäisen suunnittelun käsite, monta vuotta Kiinassa high-end ambry markkinoilla on tärkeä asema, ja vienti viedään Amerikassa, Euroopassa, Australiassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Kaakkois Aasiassa yli 10 maata ja alueita. "Ihmisen iän" saapumisen myötä koko talon räätälöintialan ketju on purjehtinut. Libo tuo tyylikkään ja muodikkaan kodin taidekokemuksen tuhansille perheille.