Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Puhdista Common Sense Editor
- Apr 24, 2017 -

1. Kylpyhuoneen kaappi juuri ostanut yli, käsittely on oltava varovainen, keraamiset ruukut ovat hauras, varovasti nosta, ei voi vetää kovasti, laita kylpyhuoneen kaappiin, kentän pitäisi myös olla tasainen, jos se on lattiakaappi, taso.

2. Kylpyhuoneen kaappi ei saa asettaa kuumaan auringonvaloon, se on paras sijoittaa tuuletetulle paikalle, ei voi laittaa hyvin kuivaa tilaa.

3. Jos et välitä kylpyhuoneessa polttaa maali, voit saada hammastikun ja sitten kääritty kerros kangasta, hitaasti pensaita, voit saada hieman ohut etikka, voit päästä eroon.

4. Jos saat kylpyhuonekaapin valkoisia kuumia merkkejä, kokeile alkoholin, wc-veden tai kerosiinin käyttöä.

5. Jos on vettä tahroja, kangas märkä, peitetty kylpyhuoneen kaappi edellä, voit käyttää sähköinen rauta ämpäri märällä liinalla, tahrat voivat kadota heti

6. Jos kylpyhuonekaapin maalaus vahingoittumattomasti naarmuuntuu eikä vahingoittanut kaapissa, voit käyttää samoja värikynttömiä tai -pigmenttejä kylpyhuonekaapin pintapäällystyskorjauksessa ja sitten maalata edellä mainitulla kynsilakalla.

7. Tarvittaessa käytä kangasta kylpyhuonekaapin kanssa hankaa pölyä. Muista laittaa kankaalle kankaaseen puhdistusaine.

8. Myös usein vaha, joka kuuden kuukauden välein, vahaus kylpyhuonekaapissa

9. Kylpyhuoneen kaappi päivittäinen puhdistus on hyvin yksinkertainen, keraamiset ruukut voidaan pestä vedellä ja puhdistusaineilla, saippualla jne.

10. Kylpyhuonekaapit, jos keraaminen altaan naarmuuntuminen, hammastahnaa voidaan käyttää ja toistuvasti pyyhkiä kangas, sitten vahaus, voit tehdä kylpyhuoneen kabinetin alkuperäisen ulkoasun palauttamiseksi.