Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kaapin räätälöintiprosessi
- Dec 24, 2017 -
 1. allekirjoittaa kaapin tilaus

  Kun olet valinnut kaapinvalmistajan, voit allekirjoittaa tilauksen ja maksaa talletuksen. Kiinnitä huomiota talletusarkin asianmukaiseen tallettamiseen ja palauta se kaappiin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

 2. Ensimmäinen kenttämittaus

  Tilauksen allekirjoittamisen jälkeen kaapin suunnittelijaa voidaan pyytää mittaamaan ovea ensimmäistä kertaa. Ensimmäisen mittauksen pitäisi olla vesihuollon uudistuksessa, ennen kuin vesi-sähköasentaja, paras vetäjä on läsnä keittiön vesivoiman asettelun mukaan ottaen huomioon, onko vesivoiman putkilinjan muutos tarpeen. Ja kerro suunnittelijan omat tarpeet keittiön voimasta ja paikasta, jonka he aikovat sijoittaa. Tämän tutkimuksen jälkeen suunnittelija suunnitteli keittiön tilan prototyypin ja keittiön vesivoimamuunnosten piirustukset. Vesivoimarakenteen työntekijät on rakennettu piirustusten mukaisesti.

 3. Toinen kenttäkenttämittaus

  Kahden mittauksen aika on yleensä vesivoiman jälleenrakentamisen ja seinän ja lattialaattojen rakentamisen jälkeen. Tämän mittauksen, tietojen on oltava tarkkoja, keittiön tehon sijainti ja koko on määritettävä. Suunnittelijan on tuotettava mittaustulosten perusteella lopulliset täsmälliset piirustukset räätälöidyn kaapin mukaan.

 4. Tarkista kaapin suunnittelupiirustukset

  Toisen mittauksen jälkeen näet suunnittelukartan kolmessa päivässä. Kun saat piirustuksen, sinun täytyy nähdä CAD-kartta huolellisesti vaikutuskaavion lisäksi. Yllä olevan merkin koko on tarkistettava selvästi.

 5. Maksa ensimmäinen maksu allekirjoittamalla sopimus

  Suunnittelun päätyttyä on välttämätöntä varhaisessa vaiheessa nimittää suunnittelija allekirjoittamaan yksityiskohtainen toimitussopimus kauppaan ja ennakkomaksu. Sopimuksen koko hinta, maksutapa, toimitus-, asennus-, hyväksyntä- ja myyntitapahtuma ovat erilaisia, ja sopimuksessa on myös kaksi asiakirjaa, ydinhinnasto ja mallipohja. Sopimus on erittäin tärkeä, ja se on välttämätöntä tarkistaa jokaisen lausekkeen huolellisesti, kun se on allekirjoitettu.

 6. Toimitusasennus

  Kaapeleiden toimitus ja asennus ovat yleensä ilmaisia. Henkilöstön jäsenet sopivat asiakkaiden kanssa ennen toimitusta, ennen toimitusta sovitun ajan mukaan.

 7. Hyväksymistarkastus

  Kabinetin omistaja on suorittanut asennuksen ja omistajan tulee suorittaa kattava tarkastus koko kabinetista.

  Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

  LIS: nro 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kiina

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  Sähköposti: reboncabinets@chinarebon.com