Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd on yksi ammattimaisimmista keittiön kaapit valmistajat Kiinassa,

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kabinetin akryylilevy tai leivinuuni on hyvä?
- Jun 29, 2017 -

Cabinet akryylilevy tai leivinuuna on hyvä?

Monet asiakkaat hankkivat kaappeja, huolehtivat kaapin levyongelmasta, monet ihmiset harkitsevat kaapin akryylilevyllä tai maalilevyllä, sitten kaappi akryylilevyllä tai maalipöydällä on hyvä?

1. Mikä on akryylilevy?

Kuten nimestä käy ilmi, on akryylin ja akryylilevyn käyttö tärkeimpinä raaka-aineina, akryyli on kemiallinen raaka-aine ja akryylilevy on näiden akryylilevyjen valmistuksessa tuotettujen raaka-aineiden käyttö ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen vuoksi Sopii hyvin kaappeihin, kylpyhuonekaappeihin ja muihin huonekalujen tuotteisiin.

Akryylilevyn edut ja haitat

Akryylilevy plastisuus ja helposti käsiteltävä erilaisiin tuotteisiin

Akryylilevyllä on pitkä käyttöikä ja se voi olla pidempi kuin 3 vuotta verrattuna muihin materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin

Akryylilevyjen puhdistus on erittäin kätevää, pinnalla on tahroja, tarvitsee vain käyttää, pyyhi varovasti kangas, puhdas

Akryylilevyn väri on upea, suuri kirkkaus, se tekee ihmiset erittäin mukavaksi

Akryylikovuus on hieman huonompi eikä voi törmätä kovien esineiden kanssa, akryyli ei ole liian tulenkestävä, ei voi olla pitkä aika ja suora kosketus korkeaan lämpötilaan.

2. mikä on maalilevy?

Maalilevy on tiheydeltään alustana pintakerroksen jälkeen useiden maali-, kuivaus-, kiillotus- ja muiden prosessien jälkeen kaappiin, on kirkkaita ja helposti puhdistettavia ominaisuuksia, joten se soveltuu hyvin keittiöympäristöön. Maalipinta ruiskutusmateriaalin mukaan on erilainen, voidaan myös jakaa UV-maaliin, metallimaaliin, piano-maaliin ja tavalliseen maaliin.

Maalipinnan etuja ja haittoja

Maalipinnan pinta on sileä ja kalvo on täynnä ja kiiltävä. Taustavalossa tarkkailla pinta ei ole epätasaista ilmiötä

Maalipinnan väri on valoisa, valitset useita, sinulla voi olla monenlaisia kollokaatioita, kuten väriinterfase, täyttävät asiakkaiden tarpeet

Maalipinnan pinta on kuin peililamppu, joka vaikuttaa keittiötilan kasvamiseen

Maalipohjainen substraatti ja ruiskumaali ovat ympäristöystävällisiä, ja korkealla lämpötilalla leivontaan haitalliset aineet ovat lähes samat, ovi ei haise hajuja.

Hangzhou Rebon Kaapit Co, Ltd

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

Sähköposti: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: n nro 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kiina